Επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων δέχθηκε στο γραφείο του, που βρίσκεται στην οδό Γενναδίου, στο κέντρο της Αθήνας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

 

Ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφερόμενος στο περιστατικό είπε ότι επρόκειτο για μια ομάδα περίπου δέκα ατόμων, που εγκλώβισε τον ίδιο και τον φρουρό του μέσα στο γραφείο και τους απείλησε. Όπως είπε, όταν ο φρουρός πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, εκείνοι τράπηκαν σε φυγή.

«Για τρίτη φορά, μέσα λίγα χρόνια, το πολιτικό μου γραφείο γίνεται στόχος κουκουλοφόρων και ομάδων αντιεξουσιαστών. Για πολλοστή φορά, το τελευταίο διάστημα, το κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται σε κέντρο ανομίας και παραβατικότητας» αναφέρει στη δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ.

«Είναι σαφές ότι η καταδίκη σε τέτοιου είδους επιθέσεις οφείλει να είναι άμεση, καθολική, κατηγορηματική και απόλυτη. Γιατί -πάνω από όλα- αποτελούν πλήγμα για την ίδια τη Δημοκρατία μας. Και είναι, επίσης, σαφές ότι οι επιθέσεις αυτές προσωπικά δε με πτοούν. Το αντίθετο. Με δυναμώνουν, ώστε να συνεχίσω να υπηρετώ με τον ίδιο ζήλο και τις ίδιες αξίες το συμφέρον της πατρίδας και των συμπολιτών μου» συμπλήρωσε.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό δημοσίευσε και βίντεο την ώρα που αποχωρούσαν οι κουκουλοφόροι, οι οποίοι πέταξαν τρικάκια υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

 

ΝΔ: Αυτονόητες ευθύνες της κυβέρνησης

Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση για τα φαινόμενα βίας που εκδηλώνονται καθημερινά.

«Χθες, για μια ακόμη φορά προειδοποιήσαμε την κυβέρνηση για τα πρωτοφανή φαινόμενα ωμής βίας που εκδηλώνονται πλέον καθημερινά στην χώρα. Σήμερα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δέχθηκε στο γραφείο του επίθεση κουκουλοφόρων με βαριοπούλες και χρειάστηκε να παρέμβει ο αστυνομικός του πυροβολώντας στον αέρα για να αποτρέψει τις ενέργειές τους» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Καταλήγοντας, διερωτάται: «Τι άλλο, άραγε, πρέπει να συμβεί για να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση τις αυτονόητες ευθύνες της;».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας