
Ανοίγουν τα χαρτιά Fosun και Gongbao για την Εθνική Ασφαλιστική
Σήμερα αναμένεται να υποβληθούν οι δεσμευτικές προσφορές για το 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής
Fosun και Gongbao αναμένεται να υποβάλλουν σήμερα, Πέμπτη, τις δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά του 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Πρόκειται για τον δεύτερο γύρο του διαγωνισμού που ξεκίνησε τον Απρίλιο μετά το ναυάγιο με την Exin, η οποία είχε επικρατήσει θέτοντας ψηλά τον πήχη του τιμήματος, προσφέροντας 718 εκατ. ευρώ.
Στόχος είναι η επιλογή του αγοραστή της Εθνικής Ασφαλιστικής να ολοκληρωθεί εντός του Ιουνίου. Στη συνέχεια, ωστόσο, θα ακολουθήσει ο εποπτικός έλεγχος του προτιμητέου αγοραστή από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Ο εποπτικός έλεγχος αναμένεται να διαρκέσει ένα δίμηνο και εφόσον όλα πάνε καλά, τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να δοθεί η έγκριση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
Σημειώνεται ότι οι επικεφαλής και των δύο κινεζικών ομίλων που διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την Εθνική Ασφαλιστική έχουν συναντηθεί προ δεκαημέρου με τον διοικητή και στελέχη της ΤτΕ.
- Παγκόσμια αίσθηση έχουν προκαλέσει τα έργα στο Παναθηναϊκό Στάδιο
- Ο δικαστής Ντρεντ στο Άργος
- ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για το «ξενόδουλοι»: Πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η ΝΔ που δημιούργησε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αθήνα: Χωρίς τις αισθήσεις του άτομο μετά από ατύχημα σε γκαράζ
- ΑΠΘ: Ένταση πριν από ορκωμοσία – Αντιδράσεις για τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί, τι λέει η διοίκηση
- Συνεργασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου με το ΕΚΔΔΑ







