Το δεύτερο βήμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης της Basket League, επιθυμεί να πραγματοποιήσει σήμερα (6/6, 18:30) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Προμηθέα.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πρώτο αγώνα των «μικρών» τελικών, «έκλεψε» το πλεονέκτημα έδρας από τους «Πατρινούς», επικρατώντας με 79-81, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, όπου ο ΠΑΟΚ έπαιξε πιο ορθολογικά, εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες του Προμηθέα και έφτασε στη νίκη.

Από την άλλη, η ομάδα του Μάκη Γιατρά στηρίχθηκε πολύ στο τρίποντο, χωρίς να δικαιωθεί, ωστόσο η μαχητικότητα και το πάθος των παικτών κράτησαν την ομάδα στο παιχνίδι, η οποία έμεινε στη διεκδίκηση του αγώνα μέχρι το τέλος.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα είναι διαθέσιμος, καθώς επέστρεψε από το ΝΒΑ Global Camp του Τρεβίζο.

Για τον Προμηθέα, η κατάσταση του Μίλαν Μιλόσεβιτς κρίνεται αβέβαιη, ενώ ο Χρήστος Σαλούστρος χάνει την αναμέτρηση και πιθανότατα, ολόκληρη τη σειρά.

Υπενθυμίζεται πως στην κανονική περίοδο, ο Προμηθέας επικράτησε του ΠΑΟΚ δύο φορές (73-79 στην «Πυλαία», 81-68 εντός έδρας).