Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιμέτωπη με τα συλλαλητήρια και τη «γκρίνια» των βουλευτών η κυβέρνηση

Αντιμέτωπη με τα συλλαλητήρια και τη «γκρίνια» των βουλευτών η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση  ρίχνει το βλέμμα της και στα συλλαλητήρια που έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη σε 24 πόλεις την ώρα που το θέμα του ονοματολογικού βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του

Ανησυχία και γκρίνια συνεχίζει να επικρατεί στις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις επικείμενες μειώσεις στις συντάξεις και το «ψαλίδι» στο αφορολόγητο ενώ διατυπώνονται ερωτήματα σχετικά με την επόμενη μέρα της εξόδου από το μνημόνιο.

Στην ειδική συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που διεξήχθη την Τρίτη οι αρμόδιοι υπουργοί, όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ενημέρωσαν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για όλα τα ζητήματα που είναι σε εξέλιξη καθώς και για το πολυνομοσχέδιο που θα έρθει στη Βουλή την Παρασκευή.

Μπορεί να μην τίθεται θέμα καταψήφισης του πολυνομοσχεδίου ωστόσο πολλοί  είναι οι βουλευτές που εκφράζουν τον προβληματισμό τους για μια σειρά ζητημάτων ενώ αρκετοί επιμένουν να ζητούν επαναδιαπραγμάτευση για το θέμα των συντάξεων.

Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση  ρίχνει το βλέμμα της και στα συλλαλητήρια που έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη σε 24 πόλεις την ώρα που το θέμα του ονοματολογικού βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του. «Πονοκέφαλο» στο Μαξίμου προκαλεί άλλωστε το γεγονός ότι θα δώσουν και πάλι το παρών βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων που συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που θα αποδείξει για μία ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση δεν έχει ενιαία στάση σε ένα τόσο σημαντικό εθνικό θέμα.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024