Ένα σπίτι-γλυπτό μέσα σε κάδο σκουπιδιών!
Ο αρχιτέκτονας Richard Woods χρωματίζει την καθημερινότητα των Βρετανών και εκθέτει το έργο τέχνης του σε ένα κάδο σκουπιδιών!
Ο καλλιτέχνης Richard Woods χρωματίζει την καθημερινότητα των Βρετανών και ιδιαίτερα του Hoxton με το νέο του έργο κατά τη διάρκεια του London Festival of Architecture.
Το δημιούργημά του είναι ένα πολύχρωμο σπίτι γελοιογραφίας που είναι τοποθετημένο σε έναν χώρο στάθμευσης και συγκεκριμένα σε ένα κάδο σκουπιδιών!

Το έργο που ανοίγει το φεστιβάλ αρχιτεκτονικής του Ιουνίου ονομάζεται «Upgrade» και στοχεύει να προβληματίσει του Βρετανούς.
Είναι η συνέχεια του περυσινού «Holiday Home» που σχεδιάστηκε για το Triennial Folkstone και είχε ως στόχο να δώσει έμφαση στα θέματα στέγασης για όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.
«Η διαμόρφωση και η αλλαγή του άμεσου περιβάλλοντός μας είναι θεμελιώδες κομμάτι της ύπαρξης ζωής», αναφέρει ο Γουντς, ο οποίος ελπίζει ότι το έργο του θα κάνει τους ανθρώπους να αμφισβητήσουν το περιβάλλον τους και το περιβάλλον της περιοχής του Hoxton με έναν νέο τρόπο.
https://www.instagram.com/p/BjgzJYShvDx/?taken-by=richardwoodsstudio
Ο βρετανός καλλιτέχνης δημιούργησε αρχικά έξι από αυτά τα πολύχρωμα μπανγκαλόου, τα οποία απεικονίζουν το χαρακτηριστικό στυλ του κινουμένων σχεδίων, που εμφανίζεται επίσης στο κατάστημά του αλλά και στην οικεία του.
Το εν λόγω σπίτι μινιατούρα του φεστιβάλ είναι σε νέον ροζ χρώμα, με ασπρόμαυρη πόρτα και πλατιά μαύρα περιγράμματα. Έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με ένα παραδοσιακό βρετανικό μπανγκαλόου, αλλά είναι περίπου το ένα τρίτο του μεγέθους ενός κανονικού σπιτιού.
https://www.instagram.com/p/BjZDNfhhNwf/?taken-by=richardwoodsstudio
Ο στόχος του Γουτς είναι να επιστήσει την προσοχή στις ριζικές αλλαγές που έπληξαν το Ανατολικό Λονδίνο τα τελευταία χρόνια και να δημιουργήσει ερωτήματα κατά πόσο αυτές οι αλλαγές είναι θετικές ή αρνητικές.
https://www.instagram.com/p/BjeMVQ3hxuV/?taken-by=richardwoodsstudio
- Κρήτη: «Φύγε, θα γίνει το κακό» – Οι εκκλήσεις της οικογένειας στον 20χρονο μετά το θανατηφόρο τροχαίο το 2023
- Ο Πολ Όστερ ήταν φίλος μου – H Σίρι Χούστβεντ μελετά την αγάπη και την απώλεια
- Χανταϊός: Νοσηλεύεται στη Ζυρίχη επιβάτης του MV Hondius – Τρία κρούσματα μεταφέρονται στην Ολλανδία
- Νέα Σμύρνη: Ολοκληρώνεται το γήπεδο «μπαλόνι» της οδού Ραιδεστού
- H Apple θα αποζημιώσει αγοραστές για τις διαφημίσεις «ανύπαρκτων» λειτουργιών ΑΙ
- Σαουδική Αραβία: Φρένο στα δισεκατομμύρια του αθλητισμού και νέα στρατηγική
- Καθησυχαστικός ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ για χανταϊό: Εξαιρετικά σπάνια η μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο
- Αυτή είναι δουλειά: Βλέπεις τους αγώνες του Μουντιάλ 2026, παίρνεις 50.000 δολάρια!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442