Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ευχές Γαβρόγλου για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων

Ευχές Γαβρόγλου για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων

Ο υπουργός Παιδείας συνέστησε ηρεμία στους υποψηφίους, για να «διεκδικήσουν το αύριο και να ανοίξουν τα φτερά τους» και τους καθησύχασε ότι έχει διασφαλιστεί πλήρως το αδιάβλητο των εξετάσεων.

Ευχές για καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις έστειλε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, ενόψει της έναρξης των εξετάσεων αύριο, Πέμπτη 7 Ιουνίου, για τα ΕΠΑΛ και μεθαύριο, Παρασκευή 8 Ιουνίου, για τα ΓΕΛ.

«Οι ευχές μου για καλή επιτυχία θα ήθελα να συνοδεύουν τις προσδοκίες που ο κάθε υποψήφιος έχει από τις πανελλαδικές εξετάσεις. Κυρίως, όμως, εύχομαι να επιτύχετε σε όσα θα ξεδιπλωθούν στις ζωές σας» ανέφερε.

Ο κ. Γαβρόγλου συνέστησε ηρεμία στους υποψηφίους, για να «διεκδικήσουν το αύριο και να ανοίξουν τα φτερά τους» και τους καθησύχασε ότι έχει διασφαλιστεί πλήρως το αδιάβλητο των εξετάσεων.

Tο πλήρες μήνυμα του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων έχει ως εξής:

«Οι ευχές μου για καλή επιτυχία θα ήθελα να συνοδεύουν τις προσδοκίες που ο κάθε υποψήφιος έχει από τις πανελλαδικές εξετάσεις. Κυρίως, όμως, εύχομαι να επιτύχετε σε όσα θα ξεδιπλωθούν στις ζωές σας όταν ο κύκλος αυτής της δοκιμασίας κλείσει. Δηλαδή, στον προσωπικό αγώνα που θα δώσετε μέσα από τις σπουδές και μέσα από τους πολύμορφους τρόπους κατάκτησης της γνώσης και της εργασίας, όποια κι αν είναι η έκβαση αυτής της δοκιμασίας. Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, με ηρεμία και σθένος, διεκδικήστε το αύριο και ανοίξτε τους δικούς σας δρόμους. Εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ποιος δρόμος σας ταιριάζει. Κι εμείς, αρωγοί των προσπαθειών σας, σας εμπιστευόμαστε.

Ως υπουργείο έχουμε διασφαλίσει πλήρως το αδιάβλητο των εξετάσεων και ευχόμαστε καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και στους υπαλλήλους των υπηρεσιών μας που συμβάλλουν στη διεξαγωγή τους. Καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες!».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024