Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη πού ακριβώς θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και στον Κιμ Γιονγκ Ουν στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη.

Στο ξενοδοχείο «Shangri-La», όπου συνηθίζουν να μένουν οι αμερικανοί πρόεδροι που επισκέπτονται τη χώρα, ή στο νησί Σεντόζα, στα ανοιχτά της νότιας άκρης της Σιγκαπούρης; Πηγές από τη Σιγκαπούρη είπαν στους «New York Times» ότι μπορεί διάφορες συναντήσεις να πραγματοποιηθούν σε διαφορετικούς χώρους.

Σύμφωνα με την «Washington Post», εκπρόσωποι των δύο πλευρών διαφωνούν για το ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό του ξενοδοχείου του Κιμ και της βορειοκορεατικής αποστολής – είναι γνωστό ότι η Βόρεια Κορέα πιέζει τις ξένες κυβερνήσεις να πληρώσουν τα έξοδά της όταν οι βορειοκορεάτες αξιωματούχοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας τον Φεβρουάριο, για παράδειγμα, η νοτιοκορεατική κυβέρνηση πλήρωσε το ξενοδοχείο, τα γεύματα και τα έξοδα της βορειοκορεατικής αποστολής που περιλάμβανε την αδερφή του Κιμ, την Κιμ Γιο Τζονγκ. Ο λογαριασμός ανήλθε σε 225.000 δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ