Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Να πάει βόλτα στο Πεδίο του Άρεως να δει τη θλιβερή εικόνα
Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίο του Άρεως ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο πρωθυπουργός για το μητροπολιτικό πάρκο στην περιοχή Γουδή
Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίο του Άρεως ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο πρωθυπουργός για το μητροπολιτικό πάρκο στην περιοχή Γουδή.
Σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σήμερα παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος, ο κ. Τσίπρας συγκαλεί σύσκεψη για το μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδή. Δεν πάει μια βόλτα στο Πεδίο του Άρεως να δει τη θλιβερή εικόνα του μεγαλύτερου αστικού πάρκου του Δήμου της Αθήνας; Για παρέα του προτείνω την κα Δούρου και τον κ. Τόσκα», τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ.
Σήμερα παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, ο κ. Τσίπρας συγκαλεί σύσκεψη για το μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδί… Δεν πάει μια βόλτα στο Πεδίο του Άρεως να δει τη θλιβερή εικόνα του μεγαλύτερου αστικού πάρκου του Δήμου της Αθήνας; Για παρέα του προτείνω την κα Δούρου και τον κ. Τόσκα.
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) June 5, 2018
Σε εξέλιξη η Σύσκεψη στο Μαξίμου για το Μητροπολιτικό Πάρκο στου Γουδή
Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου στην περιοχή του Γουδή, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Η σύσκεψη ξεκίνησε στις 12:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και τα Περιφερειακά Συμβούλια
- Ουκρανία: 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Σε αποσύνθεση…
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
