Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Να πάει βόλτα στο Πεδίο του Άρεως να δει τη θλιβερή εικόνα
Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίο του Άρεως ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο πρωθυπουργός για το μητροπολιτικό πάρκο στην περιοχή Γουδή
Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίο του Άρεως ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο πρωθυπουργός για το μητροπολιτικό πάρκο στην περιοχή Γουδή.
Σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σήμερα παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος, ο κ. Τσίπρας συγκαλεί σύσκεψη για το μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδή. Δεν πάει μια βόλτα στο Πεδίο του Άρεως να δει τη θλιβερή εικόνα του μεγαλύτερου αστικού πάρκου του Δήμου της Αθήνας; Για παρέα του προτείνω την κα Δούρου και τον κ. Τόσκα», τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ.
Σε εξέλιξη η Σύσκεψη στο Μαξίμου για το Μητροπολιτικό Πάρκο στου Γουδή
Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου στην περιοχή του Γουδή, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Η σύσκεψη ξεκίνησε στις 12:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.
- Λαβρέντι Μπέρια: Η «Επιχείρησις Κουμπί»
- Ποιες ήταν οι μεγαλύτερες απορίες των ελλήνων μέσα στο 2025; Η Google έχει την απάντηση
- Σλοτ: «Τουλάχιστον δύο μήνες εκτός δράσης ο Ίσακ»
- Βόρεια Κορέα: Πυκνώνουν οι εμφανίσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν με την κόρη του – Θα είναι η νέα ηγέτης της χώρας;
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα χτυπήσουν ισχυρές καταιγίδες
- GLP-1: Θεραπεία αδυνατίσματος σε χάπι έλαβε έγκριση στις ΗΠΑ

