
Στις 25 Ιουνίου ξεκινάει η προετοιμασία του Ολυμπιακού
Γνωστό έγινε το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, με τη διαδικασία να χωρίζεται σε δύο στάδια.
Στο πρώτο στάδιο οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στο Ζέεφελντ όπου και θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου.
Το δεύτερο σκέλος θα πραγματοποιηθεί επί ολλανδικού και βελγικού εδάφους σε Έρμελο και Γάνδη αντίστοιχα, από τις 13 Ιουλίου μέχρι τις 28 Ιουλίου.
Σημειωτέων ότι ο Πέδρο Μάρτινς ζήτησε οι περισσότερες προπονήσεις να πραγματοποιηθούν χωρίς δημοσιογράφους, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από τη διοίκηση.
- ΗΠΑ: Δέκα εξαφανίσεις επιστημόνων έβαλαν φωτιά στο διαδίκτυο – Εργάζονταν σε πυρηνικές και κρίσιμες υπηρεσίες
- Οργή – Ο ιστότοπος που συνδέεται με τον ομαδικό βιασμό της Ζιζέλ Πελικό «επανήλθε»
- Σοκ στον Βόλο: 52χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη – Τον αναζητούσε ο αδελφός του
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Βήμα βήμα η διαδικασία
- ΠΑΣΟΚ: Αθήνα και Αττική πνίγονται από το κυκλοφοριακό, αλλά η κυβέρνηση δεν γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθεί η Γραμμή 4 του Μετρό
- «Σε προφορική συμφωνία Μπαρτσελόνα και Ίντερ για τον Μπαστόνι»


