Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιον θέλει... απέναντι ο Τσίπρας

Ποιον θέλει… απέναντι ο Τσίπρας

Ποιον και γιατί θέλει να έχει απέναντί του, αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός

Το γεγονός που θα σας περιγράψω είναι πραγματικό και συνέβη στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο, σε αυτό που συζητήθηκε το περιβόητο «ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης της κυβέρνησης»…

Κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το «Βηματοδότη»,  γύρισε το κεφάλι του γύρω-γύρω και έψαχνε να βρει έναν υπουργό: τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

Βλέποντας την απορία των υπόλοιπων υπουργών και αντιλαμβανόμενος την αμηχανία τους, τους περιέγραψε την πρώτη επίσκεψή του στην Καγκελαρία και τη συνάντηση που είχε με την Ανγκελα Μέρκελ.

Αφού ειπώθηκαν τα καλωσορίσματα και διάφορα άλλα που λέγονται στις πρώτες συναντήσεις με ηγέτες, η κυρία Μέρκελ οδήγησε τον έλληνα Πρωθυπουργό στην αίθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου: «Ηταν ένα δωμάτιο με ένα μεγάλο οβάλ τραπέζι, όπου στην κορυφή είχε την καρέκλα της καγκελαρίου Μέρκελ και γύρω καρέκλες που κάθονταν οι υπουργοί» είπε ο κ. Τσίπρας.

«Ακριβώς απέναντι», συνέχισε ο Πρωθυπουργός, «παρατήρησα μία θέση κενή. Τη ρώτησα «εκεί γιατί δεν υπάρχει καρέκλα, γιατί η θέση είναι κενή;» και μου απάντησε ότι εκεί κάθεται ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ότι τον έχει βάλει απέναντιί της για να τον βλέπει μην πει κάτι που δεν ταιριάζει με τους αριθμούς ή τα στοιχεία». Και ο Πρωθυπουργός συνέχισε…

«Και εγώ ψάχνω τώρα να βρω τον Γιώργο Χουλιαράκη. Έχω στραβολαιμιάσει ψάχνοντάς τον, τον θέλω απέναντί μου μην πω κάτι που δεν στέκει». Να, λοιπόν, ποιον θέλει να έχει απέναντι ο κ. Τσίπρας.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024