Λεβέντης: Το εθνικό έγκλημα για τη Μακεδονία είναι έτοιμο
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι σε αντάλλαγμα του ονόματος η Ελλάδα παίρνει «κούφιες υποσχέσεις»
Την άποψη ότι «το εθνικό έγκλημα είναι έτοιμο» εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, προσθέτοντας πως «η Ένωση Κεντρώων θα δώσει μάχη για να αποτρέψει αυτή την συμφωνία».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε πως «η χώρα θα μπει σε περιπέτειες μετά την συμφωνία», λέγοντας ότι «δίνουμε το όνομα της Μακεδονίας και παίρνουμε κούφιες υποσχέσεις».
Επιπλέον, ο κ. Λεβέντης εξήγησε γιατί το «όχι» της Ένωσης Κεντρώων «δεν ταυτίζεται με το «όχι» των ακροδεξιών ομάδων και της Χρυσής Αυγής» καθώς όπως ανέφερε, «εμείς είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα και έχει προτάσεις για όλα τα θέματα. Οι ακροδεξιοί λένε «όχι» σε όλα γιατί αρνούνται τα πάντα».
«Εάν δώσουμε τώρα το όνομα», τόνισε ο κ. Λεβέντης «όταν στα Σκόπια έρθει μια άλλη κυβέρνηση που θα είναι πιο σκληρή και εθνικιστική, δεν θα μπορούμε να πάρουμε πίσω την υπογραφή μας».
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχονται συλλήψεις για τρία νέα κυκλώματα που λάμβαναν παράνομες επιδοτήσεις σε Κρήτη, Τρίκαλα και Κοζάνη
- Μεντιλίμπαρ: «Όποιος δεν έχει κίνητρο δεν χρειαζόταν να βρεθεί σε αυτό το όμορφο νησί, είναι τελικός»
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κατάργηση των σχολικών επιτροπών βήμα υπονόμευσης των δημόσιων σχολείων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Ολλανδία: Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ – Χιόνι και παγετός
- Νέα γήπεδα τένις στην Ηγουμενίτσα
- Κόντης: «Παίζουμε με τον νταμπλούχο Ελλάδος και πρέπει να έχουμε θάρρος στο παιχνίδι μας»


