Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εγκρίθηκε η εισήγηση της Γεννηματά από την ΚΕ του Κινήματος Αλλαγής

Εγκρίθηκε η εισήγηση της Γεννηματά από την ΚΕ του Κινήματος Αλλαγής

Οι γραμματείς των τομέων του κόμματος είχαν σύσκεψη με τον γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής με την έγκριση της εισήγησης που παρουσίασε η Φώφη Γεννηματά. Παράλληλα με τη διαδικασία, στην Κεντρική Επιτροπή, οι γραμματείς των τομέων του κόμματος είχαν σύσκεψη με τον γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τρόποι πληρέστερης και αποτελεσματικότερης επικοινωνίας για τη προώθηση των θέσεων και δράσεων του Κινήματος Αλλαγής.

Εκλογές ζήτησε η επικεφαλής του Κινήματος

Η Φώφη Γεννηματά εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ζήτησε εκλογές, έκανε αυστηρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, λέγοντας συγκεκριμένα ότι ο κ. Τσίπρας αναλαμβάνει νέες δεσμεύσεις που συγκροτούν μαζί με εκείνες του 3ου μνημονίου πολύ βαριά «κληρονομιά» για τη χώρα.

«Ουσιαστικά το 4ο Μνημόνιο είναι εδώ, χωρίς λεφτά. Ενώ δεν έχουμε καμία ουσιαστική δέσμευση των εταίρων για την αναγκαία ελάφρυνση του δημόσιου χρέους» σημείωσε η κ. Γεννηματά.

Πρόσθεσε, δε, ότι το Κίνημα Αλλαγής θέλει μια προσεκτική και σταδιακή αποδέσμευση από τα Μνημόνια, έτσι ώστε η έξοδος να είναι οριστική και να μην τα ξανά-χρειαστούμε. «Έτσι που τα’ κάναν, οριστική έξοδος, καθαρή δεν υπάρχει» είπε, και κατηγόρησε τον κ.Τσίπρα πως καλλιεργεί την ψευδαίσθηση επιστροφής στην κανονικότητα και της καθαρής εξόδου και δεσμεύει διαρκώς την πορεία του τόπου με υπογραφές και αποφάσεις που βαθαίνουν την κρίση και απομακρύνουν στο άδηλο μέλλον την ανάκαμψη και την ανασυγκρότηση της χώρας.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024