«Τεράστια» νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 22-21, στην αίθουσα «Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2 και πλέον, ο τίτλος της Α1 χάντμπολ θα κριθεί στο 5ο παιχνίδι της σειράς στο «Μελίνα Μερκούρη».

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, έχασε τεράστια ευκαιρία να «κλειδώσει» το πρωτάθλημα στην έδρα της και έχοντας χάσει το αρχικό προβάδισμά της στη σειρά με 2-0 νίκες, δεν έχει το «μομέντουμ» με το μέρος της.

Στον αγώνα, ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, στηριζόμενος στο εξαιρετικό του πρώτο ημίχρονο, το οποίο τον βρήκε μπροστά στο σκορ με 11-8.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ έφτασε πολλές φορές σε απόσταση ενός τέρματος και ισοφάρισε μάλιστα σε 14-14 με τον Ζαμπούνη. Η ομάδα του Κώστα Ζαραβίνα ωστόσο, άντεξε στις προσπάθειες αντεπίθεσης της «Ένωσης» και ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2.

Ο καθοριστικός 5ος αγώνας της σειράς των τελικών, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (6/6, 17:30) στο «Μελίνα Μερκούρη».

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Νικολαΐδης Χ., Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος, Γεωργιάδης, Χόγκας, Ζαμπούνης 3, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 3, Δομπρής 4, Βαμβακάς, Αργυρού 9, Μαντζόπουλος, Βραζάλιτσα 1, Μυλωνάς 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Κωστακίδης, Κρητικός, Πετρίσεβιτς, Τζηράς 6, Καραμπουρνιώτης 1, Μισαηλίδης, Σκρόμπιτς, Στούμπης 2, Παπαδόπουλος, Κανδύλας 5, Σανίκης 2, Αλβανός 2, Παπαδιονυσίου, Λιάπης 1, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης