
Χωρίς προβλήματα στους τελικούς της Α1 οι «αιώνιοι»
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται το απόγευμα της Κυριακής (19:00) για τον τίτλο του πρωταθλητή
Με όλα τους τα όπλα θα ριχτούν στη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή της Α1 μπάσκετ οι «αιώνιοι» αντίπαλοι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.
Το απόγευμα της Κυριακής, στις 19:00, η σειρά των τελικών ξεκινά από το «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ, με τον πρωταθλητή να αναδεικνύεται στις τρεις νίκες.
Για τους γηπεδούχους και αήττητους μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (κανονική περίοδο και πλέι οφ) «πράσινους» ο Τσάβι Πασκουάλ είδε τους παίκτες του να ολοκληρώνουν χωρίς κανένα πρόβλημα την τελευταία προπόνηση πριν το «Game 1» της σειράς με τον Ολυμπιακό.
Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει μόνο τα γνωστά προβλήματα των Τιλί και Αγραβάνη στο μυαλό του, καθώς οι υπόλοιποι παίκτες των «ερυθρολεύκων» θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο ΟΑΚΑ.
Μάλιστα, οι παίκτες των «Πειραιωτών» δέχθηκαν την επίσκεψη των ιδιοκτητών της ομάδας, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, οι οποίοι βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση, εκφράζοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στους παίκτες του Ολυμπιακού.
- Βρετανία: Ο Στάρμερ ενώπιον πιθανής κοινοβουλευτικής έρευνας για την υπόθεση Μάντελσον
- Τι είπε ο Λανουά στους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου
- Δουδωνής: Εξόχως προβληματικό ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών
- Γεραπετρίτης από Λιβύη: Προχωρήσουμε σε συζητήσεις για την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ
- Τροχαία: Πενθήμερο εντατικών ελέγχων στην Αττική – Συνελήφθησαν 20 οδηγοί, οι 10 υπό την επήρεια αλκοόλ
- Ο «συναγερμός» του Μπαρτζώκα και η… Μπαρτσελόνα


