Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πολυτέλεια στη Νέα Υόρκη

Πολυτέλεια στη Νέα Υόρκη

Η Νέα Υόρκη η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις υπερσύγχρονες κατασκευές που μαγνητίζουν και μας δελεάζει να κλείσουμε το επόμενο ταξίδι για να τις θαυμάσουμε από κοντά.

Αν έχεις επισκεφτεί τη Νέα Υόρκη έστω μία φορά στη ζωή σου, θα έχεις εντυπωσιαστεί από τα πανύψηλα κτίρια και τους γιγάντιους ουρανοξύστες που κοσμούν κάθε δρόμο.  Εξάλλου φημίζεται για τους δημοφιλείς ουρανοξύστες της όπως το Empire State Building, το Rockefeller Centre, το Chrysler Building και το πρώην Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, που έχει αντικατασταθεί πλέον από το «One World Trade Center».

Η Νέα Υόρκη έχει αρχιτεκτονικά αξιόλογα κτίρια σε ένα ευρύ φάσμα μορφών.

Όμως το «Μεγάλο Μήλο» δεν σταματά να αναπτύσσεται και τα κτίρια αυξάνονται συνεχώς με τους αρχιτέκτονες να δημιουργούν με ανανεωμένη και πρωτοποριακή αρχιτεκτονική που εμπλουτίζει την ομορφιά της φαντασμαγορικής πόλης.   Υψηλής ποιότητας κατοικίες, ιδιαίτερες γκαλερί, εντυπωσιακά ρετιρέ με βιομηχανικό χαρακτήρα, κτίρια καθρέπτες που αντανακλούν διάσπαρτα το φως, γυάλινοι πύργοι και άλλες μοντέρνες και υπερσύγχρονες κατασκευές συνθέτουν το σκηνικό της Νέας Υόρκης σήμερα.

Και αυτό είναι το αποτέλεσμα σύμπραξης ανήσυχων αρχιτεκτόνων και καλλιτεχνών που αποτυπώνουν τις δημιουργίες τους σε καθηλωτικά κτίρια όπως τα παρακάτω:

 

Sports in

Σπουδαία κίνηση από τον Ντιέγκο Κόστα που βοηθά τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία

Ο διεθνής επιθετικός της Γκρέμιο, Ντιέγκο Κόστα, προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση για να βοηθήσει τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024