Συνεχίζεται η κόντρα της ΝΔ και του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με αφορμή το ταξίδι του τελευταίου στο Μονάκο.

Ήδη από την Τετάρτη  οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βασίλης Κικίλιας, Άδωνις Γεωργιάδης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Απόστολος Βεσυρόπουλος και Δημήτριος Κυριαζίδης με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή προς τον Πάνο Καμμένο, ζητούν να μάθουν εάν «η προκλητική συμπεριφορά σας, συνάδει με το ρόλο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ιδιαίτερα σε αυτήν την κρίσιμη γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά περίοδο που διανύει η χώρα;».

Όπως αναφέρουν στο έγγραφό τους, ο υπουργός εμφανίζεται να κάνει τουρισμό στο Πριγκιπάτο του Μονακό «σε μια εποχή τόσο μεγάλης κρίσης, όπου δοκιμάζεται η δυνατότητα των Ελλήνων να επιβιώσουν από την άγρια λιτότητα».

«Φροντίζει δε να τροφοδοτεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με φωτογραφικό υλικό, αλλά και με την πρόσκληση που έλαβε για τη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε επ’ αφορμή του αγώνα της Φόρμουλα 1» συμπληρώνουν, τονίζοντας ότι την ίδια στιγμή, «δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν κρατούμενοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη της Τουρκίας, ενώ εκκρεμεί μια σειρά θεμάτων, αρμοδιότητας του κ. Καμμένου, που άπτονται της άμυνας και της ασφάλειας της χώρας».

Απάντηση Καμμένου μέσω Twitter

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος απάντησε ώρες μετά μέσω twitter: «Η κατάντια είναι να κάνουν ερωτήσεις για ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους: Αυτοί που παριστάνουν τους συνοδούς τ. μοντέλων για να καλύπτουν εραστές. Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών. Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3000 ευρώ».

Από την πλευρά ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε «εμετική» την ανάρτηση του υπουργού Άμυνας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο