Την κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου κατηγόρησε ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης για τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του.
«Η δικογραφία σε βάρος μου δεν συνετάχθη απλώς και μόνο από κάποιο βρώμικο παρακρατικό μηχανισμό της ΕΛΑΣ αλλά κυρίως στα άδυτα του Μαξίμου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης, προσθέτοντας ότι δεν περίμενε πως «επί “δημοκρατίας” θα προωθούσαν σκευωρίες και χαφιέδικες δικογραφίες για να υποστώ διώξεις».
«Είναι τραγικό ότι η Ελλάδα διολισθαίνει σε ένα καθεστώς ανάλογο με αυτό του Ερντογάν στην Τουρκία» ανέφερε ο γραμματέας της ΛΑΕ, τονίζοντας πως «Τσίπρας και μνημονιακό καθεστώς επιχειρούν να διώξουν στο πρόσωπό μου τη μόνη δύναμη που ασκεί πραγματική πολιτική και κινηματική αντιπολίτευση στο σύστημά τους».
«Την κύρια δύναμη που αντιστέκεται στους μαζικούς πλειστηριασμούς και τη μαζική λεηλασία σπιτιών και λαϊκών περιουσιών» κατέληξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.