Ομολογώ πως μου δείχνει ακατανόητο να έχουν γίνει οι δηλώσεις που διαβάσαμε όλοι από την μεριά του Ούγκο Κάιπερς σχετικά με την μεταγραφή του στην ομάδα και στην Ένωση να ασχολούνται ακόμα με την περίπτωσή του. Ένας ποδοσφαιριστής που έκανε μια καλή σεζόν στην Football League και κίνησε το ενδιαφέρον των Κιτρινόμαυρων απαξίωσε πλήρως την πρόταση που του έγινε από τους πρωταθλητές Ελλάδας, τονίζοντας ξεκάθαρα πως δεν θέλει να αγωνιστεί με τη φανέλα της. Σωστό ή λάθος δεν με απασχολεί και πολύ, αφού ότι γράφει δεν… ξεγράφει. Και στην περίπτωση του Κάιπερς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Μπορεί η ΑΕΚ να έδωσε τα χέρια με τον Εργοτέλη, καταθέτοντας μάλιστα και 300.000 ευρώ στην ομάδα της Κρήτης, όμως με την τροπή που πήρε η υπόθεση το ζήτημα τελειώνει εκεί. Η ΑΕΚ κλείνει οριστικά την πόρτα στον νεαρό Βέλγο και πηγαίνει παρακάτω. Δεν έχει λόγο να ασχοληθεί παραπάνω με την εν λόγω υπόθεση η Ένωση, που ας μην κοροϊδευόμαστε, αγωνιστικά δεν την «καίει». Επένδυση θα ήταν ο Κάιπερς, όπως ήταν πέρυσι και ο Γιακουμάκης. Δεν θα στηριζόταν η επίθεση της ΑΕΚ πάνω του.

Η Ένωση δεν έχει λόγο να αναλωθεί περισσότερο σε αυτή την ιστορία. Καθώς μόνο ζημιωμένη μπορεί να βγει. Το θέμα Κάιπερς πρέπει να κλείσει όσο απότομα ξεκίνησε, αφού δεν έχει και περισσότερη αξία. Μια μεταγραφή που θα είχε περάσει στο ντούκου θα ήταν αν ολοκληρωνόταν φυσιολογικά. «Θέμα» την έκαναν μόνο όσα προηγήθηκαν τις μέρες.