Την προφυλάκιση του παντρεμένου ζευγαριού Κερκυραιών , ενός 42χρονου και μίας 36χρονης που κατηγορούνται για αποπλάνηση ανηλίκου διέταξε σήμερα η Εισαγγελέας Κέρκυρας με τη σύμφωνη γνώμη και του Ανακριτή.
Το ζευγάρι που φέρεται ότι ανήκε στο στενό οικογενειακό κύκλο της οικογένειας του 13χρονου, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, όταν προσπάθησε να ικανοποιήσει τις ερωτικές ορέξεις του με τον ανήλικο.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας