
Oι νέες ισορροπίες, οι «γκρίνιες» και το μήνυμα Γεννηματά στην Εκτελεστική Γραμματεία
Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής δεν έκρυψε την ενόχληση της για την συνεχιζόμενη κριτική στην πρωτοβουλία της η οποία μετά και τη συζήτηση στη Βουλή φάνηκε, όπως, εκτιμήθηκε, να πετυχαίνει τους στόχους της
Σαφές μήνυμα ότι θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες που προσδίδουν στο Κίνημα Αλλαγής «πρωταγωνιστικό ρόλο», έστειλε η Φώφη Γεννηματά κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. «Αν είναι δυνατόν να νομίζετε ότι δεν μπορώ να αναλάβω μια πρωτοβουλία. Έχω τη θέληση για συναίνεση αλλά δεν δέχομαι και την παραλυσία» είναι η φράση που τις αποδίδεται και με την οποία απάντησε στις κριτικές που δέχεται για το «εκλογές εδώ και τώρα».
Η κυρία Γεννηματά δεν έκρυψε την ενόχληση της για την συνεχιζόμενη κριτική στην πρωτοβουλία της η οποία μετά και τη συζήτηση στη Βουλή φάνηκε, όπως, εκτιμήθηκε, να πετυχαίνει τους στόχους της. Είναι χαρακτηριστικό ότι το κλίμα στη βάση της παράταξης, όπως μεταδίδουν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής που βρέθηκαν το τριήμερο στην περιφέρεια, είναι θετικό. «Στην πρωτοβουλία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση συναντήσαμε κριτικές. Για τις εκλογές ακούμε μόνο θετικά σχόλια» αναφέρει στο Βήμα στέλεχος του κόμματος.
- Ισραήλ – Ελλάδα 66-79: Η Εθνική Νέων Ανδρών πέτυχε μεγάλη νίκη και προκρίθηκε στους «8» του Eurobasket U20
- Κάρμεν Ηλέκτρα: Εncore σαγήνης στο Playboy 30 χρόνια μετά – Ο Prince, η προδοσία, και οι συμβουλές σχέσεων
- Ραπίντ Βιέννης – Παναθηναϊκός 4-1: Κακή εικόνα για τους «πράσινους» στην πρόβα τζενεράλε (vid)
- LIVE: Αγγλία – Αργεντινή
- Μαρινάκης στη Λίγκα: «Δεν επιτρέπεται η ΕΠΟ να εκλέξει Πρόεδρο, απαγορεύεται»
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πέθανε και ο πατέρας μετά τη σύζυγο και το βρέφος – Πώς συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο

