Μια συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στον Βύρωνα είναι από μόνη της γεγονός. Πόσο μάλλον όταν καλεί να συμπράξουν μαζί του τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Γιατί «Όσοι περπάτησαν μαζί του», περπάτησαν και μαζί μας. Και κάποιοι από αυτούς για πάνω από τρεις ή και τέσσερις δεκαετίες. Στις 7 και 8 Ιουνίου η Αλεξίου, […]

Μια συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στον Βύρωνα είναι από μόνη της γεγονός. Πόσο μάλλον όταν καλεί να συμπράξουν μαζί του τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Γιατί «Όσοι περπάτησαν μαζί του», περπάτησαν και μαζί μας. Και κάποιοι από αυτούς για πάνω από τρεις ή και τέσσερις δεκαετίες.

Στις 7 και 8 Ιουνίου η Αλεξίου, η Αντωνοπούλου, ο Θωμαΐδης, ο Θηβαίος, ο Κότσιρας, ο Μεράντζας, ο Μητσιάς, ο Νταλάρας, ο Παπακωνσταντίνου, ο Πασχαλίδης και η Πολυχρονίδη θα ανέβουν στο Θέατρο Βράχων για να ερμηνεύσουν ιστορικά τραγούδια. Τραγούδια του Θάνου που είπαν σε πρώτη εκτέλεση αλλά και άλλα που ο κόσμος έκανε ύμνους και λατρεύει εδώ και χρόνια.

Ο συνθέτης μας υποδέχθηκε στο σπίτι του, γλυκός και χαμογελαστός όπως πάντα, με την πίπα του στο χέρι και μας μίλησε για όλα. Δεν φοβάται να εκφραστεί δημόσια για το πρόβλημα υγείας του και δεν κρύβει τη χαρά του που θα βρεθεί πάλι με τους φίλους του στο Βύρωα. Αυτούς που θα είναι πάνω στη σκηνή και όλους εμάς που θα είμαστε από κάτω.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr