
Ο Πειραιάς γιορτάζει τις «Ημέρες Θάλασσας»
Εκδηλώσεις για τέταρτη χρονιά με επίκεντρο τη ναυτιλία, τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση από 1 έως και 10 Ιουνίου
Μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους σε όλον τον Πειραιά θα γίνει από την 1η έως τις 10 Ιουνίου 2018 στο πλαίσιο του θεσμού «Ημέρες Θάλασσας». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων σε συνεργασία του δήμου με φορείς και συλλόγους της πόλης. Επίκεντρο των δεκάδων εκδηλώσεων είναι η θάλασσα, η ναυτιλία, ο αθλητισμός, η ψυχαγωγία και η εκπαίδευση και απευθύνονται τόσο σε δημότες όσο και σε επισκέπτες από όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.
Για τις εφετινές «Ημέρες Θάλασσας» μίλησαν ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρος Κόκκαλης.
- «Ράγα SOS»: Εντυπωσιακή άσκηση – Εφιαλτικό σενάριο εκτροχιασμού και έκρηξης στο Μετρό
- Στις φλόγες πολυτελές αυτοκίνητο στην Πάτρα – Εμπρησμό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
- Γιατί ο Λανουά ζήτησε από τους διαιτητές να χειροκροτήσουν εαυτούς
- Δολοφονία 59χρονης στον Εύοσμο: Νέος κύκλος καταθέσεων – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η χαμένη τιμή της ελληνικής κεντροδεξιάς
- Παράταση παραστάσεων για το «Lost & Found» στο Altera Pars



