Μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους σε όλον τον Πειραιά θα γίνει από την 1η έως τις 10 Ιουνίου 2018 στο πλαίσιο του θεσμού «Ημέρες Θάλασσας». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων σε συνεργασία του δήμου με φορείς και συλλόγους της πόλης. Επίκεντρο των δεκάδων εκδηλώσεων είναι η θάλασσα, η ναυτιλία, ο αθλητισμός, η ψυχαγωγία και η εκπαίδευση και απευθύνονται τόσο σε δημότες όσο και σε επισκέπτες από όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.
Για τις εφετινές «Ημέρες Θάλασσας» μίλησαν ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρος Κόκκαλης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας