
Την τελευταία στιγμή κρίνεται του Κρίς Πολ, νοκ άουτ ο Ιγκουοντάλα
Στον αέρα παραμένει η συμμετοχή του Κρις Πολ στο Game 7 των τελικών της Δύσης, ενώ οριστικά εκτός μάχης τέθηκε ο Ιγκουοντάλα
Νόκ άουτ τέθηκε και για το Game 7 ο Ιγκουοντάλα. Ο έμπειρος φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν κατάφερε να ξεπεράσει έγκαιρα το πρόβλημα τραυματισμού του και θα παραμένει εκτός για τους «πολεμιστές» οι οποίοι μετράνε 2/3 ήττες απέναντι στους Ρόκετς χωρίς τον «Ίγκι».
Στον αέρα παραμένει η συμμετοχή του Κρις Πολ στο καθοριστικό Game 7. Ο σταρ των Τεξανών τραυματίστηκε στον δικέφαλο του ποδιού στα τελευταία δευτερόλεπτα του Game 5 χάνοντας το έκτο παιχνίδι της σειράς.
Αν και οι πιθανότητες να είναι έγκαιρα έτοιμος είναι ιδιαίτερα χαμηλές, το ιατρικό τιμ και ο 33χρονος γκαρντ δουλεύουν αδιάκοπα προκειμένου να διασφαλίσει τη συμμετοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι.
- Το δαχτυλίδι με «ένα από τα οκτώ σπανιότερα διαμάντια στον κόσμο»
- Γιατί νιώθεις να λείπει κάτι από τη σχέση αφού τα κάνεις όλα σωστά;
- Τετραήμερη εργασία: Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι κανόνας και όχι εξαίρεση – Το πείραμα που πέτυχε
- Economist: Το μεγάλο deal που θέλει να καταφέρει ο Πούτιν με την Κίνα του Σι
- Η σιωπηλή προσάρτηση
- «Μαχαιριές» Καραχάλιου για το κόμμα Καρυστιανού – «Στον ιστό της πουτινικής αράχνης»



