Μπορεί ΑΕΚ και Εργοτέλης να τα έχουν βρει στο οικονομικό κομμάτι για τη μεταγραφή του Ούγκο Κάιπερς, ωστόσο ο Βέλγος επιθετικός δεν φαίνεται για την ώρα «ζεστός» να μετακομίσει στην Ένωση.

Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει σε ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ, ωστόσο ο μάνατζερ του Κάιπερς, Ζακ Λίχτενστεϊν, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση της ΑΕΚ για τον πελάτη του, δεύτερο σκόρερ στη Football League με 22 γκολ.

«Δεν πάω στην ΑΕΚ. Η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού προς εμένα, τον πατέρα μου και τον εκπρόσωπό μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω για έναν ακόμα χρόνο στον Εργοτέλη (σ.σ. με τον οποίο έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2019). Άλλωστε, η μεταγραφική περίοδος μόλις άρχισε», είναι οι δηλώσεις του πρώην φορ της Σταντάρ Λιέγης στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, dhnet.be.

Η ίδια ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις και του Λίχτενστεϊν: «Ο Ούγκο έχει παράπονα από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ γιατί τον πιέζουν να πάει σε μια ομάδα που δεν θέλει.

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει δείξει απίστευτη αλαζονεία. Ο Ούγκο είχε μια καταπληκτική σεζόν. Τις επόμενες μέρες, άλλοι σύλλογοι θα επικοινωνήσουν με τον Εργοτέλη. Όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές. Εκτός από την ΑΕΚ. Είναι ο μοναδικός σύλλογος στον οποίο δεν θα πάει».