Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φοίβος Δεληβοριάς μας καλωσορίζει στην ανανεωμένη «Ταράτσα»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς μας καλωσορίζει στην ανανεωμένη «Ταράτσα»

Συναντήσαμε τον Φοίβο στην ταράτσα ανάμεσα σε εργάτες, συνεργεία, σκαλωσιές και εργαλεία. Ο τραγουδοποιός ξαναστήνει γιρλάντες και σημαιάκια, καλεί καλλιτέχνες από όλους τους χώρους και ετοιμάζεται να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος.

O Φοίβος Δεληβοριάς έψαχνε εδώ και χρόνια ένα τρόπο να φτιάξει το δικό του αναψυκτήριο. Ένα μέρος με θέμα την Ακρόπολη που θα μπορεί να παρουσιάσει ένα σύγχρονο πολυθέαμα με την παλιά συνταγή. Με μάγους, μπουρλέσκ, κωμικούς, ντιζέζ, διαγωνισμούς και εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο του θεάτρου, του τραγουδιού και του stand-up comedy. Όλο το δυναμικό μιας σύγχρονης λαϊκής πολυκατοικίας, μαζεμένο σε μια τεχνικολόρ ταράτσα στο Γκάζι. Το εγχείρημα πέτυχε και οι 24 βραδιές της Ταράτσας αγκαλιάστηκαν από τους Αθηναίους.

Συναντήσαμε τον Φοίβο στην ταράτσα ανάμεσα σε εργάτες, συνεργεία, σκαλωσιές και εργαλεία. Ο τραγουδοποιός ξαναστήνει γιρλάντες και σημαιάκια, καλεί καλλιτέχνες από όλους τους χώρους και ετοιμάζεται να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος.

Στον μόνιμο θίασο προστίθεται ως συνοδοιπόρος σε όλες τις παραστάσεις ο πιο λαμπρός σύγχρονος σόουμαν – κατ’ εξοχήν απόγονος της μεγάλης του Μαρίνου σχολής – Θανάσης Αλευράς.

Επίσης ο Τσαπλινικός μάγος, ο βουβός κωμικός και ισορροπιστής Alex de Paris. Όπως και πέρσι, η θεά του burlesque La Dandizette, θα αφήσει τα ρούχα και τη μαγεία της, στη σκηνή της «Ταράτσας». Ενώ η νέα τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, θα ξαναφήσει το κοινό της «Ταράτσας» ημιλιπόθυμο και ερωτοχτυπημένο.

Κάθε βδομάδα όπως και πέρσι, εκλεκτοί καλεσμένοι από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, θα εναλλάσσονται δημιουργώντας κάτι μοναδικό μαζί με το Φοίβο.

Φέτος όμως η «Ταράτσα» έχει και.. επεκτατικές διαθέσεις! Σε χώρο και σε χρόνο.

Ο σκηνικός διάκοσμος είναι απολύτως ανανεωμένος, κάνοντας την «Ταράτσα» ένα μικρό παράρτημα της Τσινετσιτά, του Λας Βέγκας του ’50 ή του «Magic City» του Κούνδουρου.

Ο εξώστης είναι έτοιμος να υποδεχτεί κι αυτός πολύ κόσμο ενώ θα διαθέτει πλέον μεγάλη οθόνη (για τις βραδιές που η φυσική θέαση δεν φτάνει για όλους), καλή ακουστική, μπαρ, τραπεζάκια και αίσθηση θερινού σινεμά αλλά και τη μαγευτικότερη θέα 360ο σε όλη την Αθήνα.

Τις Δευτέρες το βράδυ ο Φοίβος γίνεται και αυτός θεατής και κάθεται μαζί μας. Αφήνει τη σκηνή της Ταράτσας του για έναν εκλεκτό του καλλιτεχνικό επισκέπτη: τον Επισκέπτη της Δευτέρας. Εκεί, παλιοί και νέοι αγαπημένοι δημιουργοί θα παρουσιάζουν ο καθένας ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για την «Ταράτσα». Κάποιες φορές θα ανεβαίνει κι ο Φοίβος μαζί τους στη σκηνή.

Ο «Επισκέπτης της Δευτέρας» ξεκινά στις 11 Ιουνίου με την Παυλίνα Βουλγαράκη.

Πρεμιέρα λοιπόν, στις 6 και 7 Ιουνίου με εκλεκτούς καλεσμένους και με ένα ειδικό αφιέρωμα του Φοίβου στον δικό του «βασιλιά της Αθήνας» Λουκιανό Κηλαηδόνη με συμμετοχή αγαπημένων προσώπων της μυθολογίας του.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024