
Δεν θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές ο Ραχόι
«Η πρόταση μομφής στρέφεται εναντίον της πολιτικής σταθερότητας που χρειάζεται η χώρα μας και εναντίον της οικονομικής ανάπτυξης», τόνισε ο Ραχόι
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι δήλωσε ότι δεν θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές, μετά την κατάθεση πρότασης μομφής από το Σοσιαλιστικό Κόμμα έπειτα από τη δικαστική απόφαση για μια υπόθεση διαφθοράς στην οποία εμπλέκονται μέλη του κόμματός του.
Ο Ραχόι είπε πως η Ισπανία χρειάζεται πολιτική σταθερότητα προκειμένου να διατηρήσει τον τρέχοντα ισχυρό ρυθμό οικονομικής ανάκαμψης και ότι θα εξαντλήσει την τετραετή θητεία του.
«Η πρόταση μομφής στρέφεται εναντίον της πολιτικής σταθερότητας που χρειάζεται η χώρα μας και εναντίον της οικονομικής ανάπτυξης», τόνισε ο Ραχόι σε συνέντευξη Τύπου.
- Γιάννης Κορδάτος: Ο εικονοκλάστης
- «Δεν δηλώνει μεταμέλεια ο 89χρονος» λέει ο δικηγόρος του – Πώς κατάφερε να μείνει ασύλληπτος επί 6 ώρες
- Περιφερειάρχης ζητάει να ενισχυθούν τα περιφερειακά επιχειρησιακά προγράμματα
- Οι διαιτητές των Game 2 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Τσουκαλάς: Το Ταμείο Ανάκαμψης κατευθύνθηκε σε λίγους – Πολιτική αλλαγή για να ανασάνουν οι πολλοί και όχι οι κολλητοί
- HELLO! Fashion: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ



