ΝΔ: Θράσος Τσίπρα να λέει ότι θα «πάρει πίσω» μια ονομασία στα Σκόπια
Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι έχει «αποτύχει παταγωδώς σε όλες τις διαπραγματεύσεις που έκανε για την Ελλάδα»
Για «θράσος» του Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, ο οποίος αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ είπε μεταξύ άλλων ότι δεν θα «δώσει», αλλά θα «πάρει πίσω» μια ονομασία στα Σκόπια.
«Ο πρωθυπουργός που έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλες τις διαπραγματεύσεις που έκανε για την Ελλάδα, είχε το θράσος σήμερα να ισχυριστεί ότι η κυβέρνησή του επιδιώκει να πάρει πίσω και όχι να δώσει μια ονομασία στα Σκόπια. Προφανώς θεωρεί νίκη για τη χώρα μας ένα απαράδεκτο όνομα όπως αυτό της «Μακεδονίας του Ίλιντεν» το οποίο συζητά με τον κ. Ζάεφ» αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα να πάρει είναι η απάντηση που του αξίζει στις εκλογές για το αχρείαστο τέταρτο μνημόνιο που υπέγραψε, κόβοντας ξανά συντάξεις και μισθούς μετά την υποτιθέμενη καθαρή έξοδο» καταλήγει η Πειραιώς.
- Ολυμπιακός: Μετά τον Μιλουτίνοφ και ο Νιλικίνα εκτός αγώνα κόντρα στην Εφές
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες επί της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ και ΗΠΑ λόγω Γροιλανδίας
- «Ήταν ένας τρόπος να μην αποδεχτώ τη σιωπή»: Η Κάουθερ Μπεν Χάνια για όσα δεν είδαμε στην ταινία για την Χιντ Ρατζάμπ
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα
- LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο

