
Εξαρθρώθηκαν δύο σπείρες διακίνησης ναρκωτικών στην Αττική
Συνελήφθησαν 12 άτομα
Δύο σπείρες που διακινούσαν ναρκωτικά στη δυτική Αττική εξαρθρώθηκαν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής. Συνελήφθησαν, έπειτα από ειδική επιχείρηση, στις Αχαρνές και τα Ανω Λιόσια, ένδεκα Ελληνες και ένας υπήκοος Συρίας, μέλη των κυκλωμάτων ναρκωτικών. Για την ίδια υπόθεση, κατηγορούνται και επτά συνεργοί τους.
Από τις αστυνομικές έρευνες σε οικίες, χώρους και οχήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ποσότητα ηρωίνης βάρους 2,016 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 113 ναρκωτικά δισκία, 2 αυτοκίνητα, το χρηματικό ποσό των 20.720 ευρώ και 585 δολαρίων ΗΠΑ, 3 καραμπίνες, 1 πιστόλι και 200 φυσίγγια.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.
- Κυψέλη: Αναφορές ότι βρέθηκε βαλίτσα με διαμελισμένο πτώμα επί της Ευελπίδων
- LIVE: Γκρόνινγκεν – ΑΕΚ
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης δοκιμάζεται σε ποδοσφαιρικό challenge μνήμης – Νέο βίντεο στο TikTok
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού της Επισκοπής
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»