Σε επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ντοκ Ρίβερς προχώρησαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιηθούν λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας. Ο 57χρονος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των Κλίπερς από το 2013 και διένυε τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ενώ αποτελεί τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία της ομάδας σε νίκες (259) και ποσοστό νικών (63.2%).
«Ο Ντοκ είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στο ΝΒΑ. Τον εμπιστευόμαστε για να καθοδηγήσει μια ανταγωνιστική, εργατική και σκληρή ομάδα», ανέφερε ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς Στιβ Μπάλμερ.
Από την πλευρά του, ο Ρίβερς ανέφερε μετά τη νέα συμφωνία: «Είμαι περήφανος από την επιτυχία που είχαμε την τελευταία πενταετία, αλλά υπάρχει πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά στο παρκέ και να βοηθήσω τους παίκτες μου να γίνουν ανταγωνιστικοί απέναντι στην ελίτ του ΝΒΑ».
Στην πενταετία υπό τις οδηγίες του Ρίβερς, οι Κλίπερς έχουν ρεκόρ 259-151, ενώ έχουν φτάσει στα πλέι οφ τέσσερις φορές. Εφέτος, πάντως, έμειναν εκτός στόχου, λόγω των τραυματισμών, αλλά και την… αναταραχή που προκάλεσε η φυγή του Κρις Πολ και η ανταλλαγή του Μπλέικ Γκρίφιν.
Ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ είχε δεχθεί τα πυρά της Μπάγερ Λεβερκούζεν για το πέναλτι υπέρ της ‘Αρσεναλ. Πολλά θέματα η διαιτησία στην Τουρκία
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης Betsson. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Άρης Betsson για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο Σάσα Βεζένκοφ κλήθηκε να επιλέξει την κορυφαία πεντάδα του για την κανονική περίοδο της Euroleague, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον εαυτό του, όσο και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.