
Το κόκκινο κραγιόν της Μεγαλοοικονόμου
Η βουλευτής που πρωτοστάτησε σε επεισόδιο την περασμένη Παρασκευή έτοιμη να ακούσει την ομιλία του κ. Τσίπρα
Και η Βουλή έχει τις… κοκέτες της. Μπορεί να είσαι βουλευτίνα αλλά δεν ξεχνάς ποτέ την δημόσια παρουσία. Ετσι λοιπόν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να καλλωπίζεται, βάζοντας κόκκινο κραγιόν, λίγη ώρα προτού μπει στην αίθουσα για να παρακολουθήσει την ομιλία του πρωθυπουργού.
Η κ. Μεγαλοοικονόμου προσπαθεί να αφήσει πίσω της το πρόσφατο επεισόδιο με τις τσαντιές που κατάφερε στο κεφάλι πρώην συνεργάτης της ο οποίος κι έχει ζητήσει την παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής χτύπησε την προηγούμενη Παρασκευή με το κινητό της τηλέφωνο στο κεφάλι πρώην υποψήφιο βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων που, όπως ισχυρίστηκε η βουλευτής της πλειοψηφίας, ισχυριζόταν ψευδώς ότι είναι συνεργάτης της.
Η κ. Μεγαλοοικονόμου χτύπησε τρεις φορές με το κινητό της στο κεφάλι πρώην υποψήφιο βουλευτή Ευβοίας με την Ένωση Κεντρώων. Ο λόγος; Ισχυριζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα πως είναι συνεργάτης της.
Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής μπήκε στο καφενείο, τον αντίκρισε και του ζήτησε σε έντονο ύφος να φύγει από τη Βουλή.
- «Ο Εμπαμπέ ενημέρωσε τον Πέρεθ ότι ο Ολίσε είναι θετικός για την Ρεάλ Μαδρίτης»
- Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς – Σε ύψιστη επιφυλακή η Ρόδος
- Νοκ άουτ από την ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου ο Άλι
- Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου, εν αναμονή της απολογίας του 28χρονου
- Δεν θα γίνουν εκλογές το φθινόπωρο επιμένει ο Μητσοτάκης – Γενικόλογες υποσχέσεις για παροχές
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Δείτε live τη συζήτηση στη Βουλή



