Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στηρίζει τον ελληνικό τουρισμό η Hyatt

Στηρίζει τον ελληνικό τουρισμό η Hyatt

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στον τουρισμό της Ελλάδας δίνει η Hyatt, λειτουργώντας το πρώτο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Ελλάδα

Την απόφαση να επενδύσει στον ελληνικό τουρισμό έλαβε η εταιρεία Hyatt, λειτουργώντας το δεύτερο ξενοδοχείο κάτω από τη φίρμα της στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, ήρθε σε συμφωνία με τις Henderson Park και Hines για το πρώτο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Ελλάδα, το Grand Hyatt Athens, το οποίο θα είναι το τρίτο συνολικά στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το πρώην Athens Ledra που θα λειτουργήσει ως Grand Hyatt Athens και το άνοιγμα του οποίου αναμένεται το 3ο τρίμηνο του 2018.

Το εν λόγω ξενοδοχείο, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Hyatt, διαθέτει 310 δωμάτια, βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού στην περιοχή Κουκάκι της Αθήνας, κοντά σε γήπεδα γκολφ, εστιατόρια και σε μικρή απόσταση από το λόφο Φιλοπάππου. Το Grand Hyatt Athens θα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντικατοπτρίζει τον ελληνικό πολιτισμό του με μοναδική αρχιτεκτονική, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Παύλος Κοσμόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Hines Ελλάδας, εστιάζει στο πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα όπως αυτό της Hyatt επιλέγει την Αθήνα για να δραστηριοποιηθεί.

Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του ξενοδοχείου, αυτή θα γίνεται από την εταιρία Kokari Limited. «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Hines, την Henderson Park και το Grand Hyatt για τη λειτουργία του νέου Grand Hyatt Athens», σημειώνουν από την πλευρά τους η Τίνα και ο Γιάννης Δασκαλαντωνάκης, συνιδρυτές του Ομίλου Y&T Daskalantonakis Knossian Group, που έχει στην κατοχή του την Kokari Limited.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024