Νέες πιέσεις δέχονται τα ελληνικά ομόλογα λόγω των συνεχιζόμενων ρευστοποιήσεων στα ιταλικά ομόλογα.
Η απόδοση του ελληνικού ομολόγου δεκαετούς διάρκειας διαμορφώνεται στο 4,432%, ενώ η απόδοση του 5ετούς ενισχύεται κατά 2,13% στο 3,5%.
Το κλίμα στα ελληνικά ομόλογα έχει αντιστραφεί εντελώς το τελευταίο διάστημα λόγω της αβεβαιότητας που προκαλεί η διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης στην Ιταλία.
Την ίδια στιγμή μικρή αύξηση παρουσιάζουν οι αποδόσεις ισπανικών και πορτογαλικών ομολόγων. Η απόδοση του ιταλικού ομολόγου δεκαετούς διάρκειας επιστρέφει σήμερα στο 2,45%, με άνοδο της τάξης των 12 μονάδων βάσης.
Εκτός από τα ομόλογα και το ελληνικό χρηματιστήριο παρασύρεται από τις εξωτερικές πιέσεις και την αναταραχή που επικρατεί στην Ιταλία. Αυτή την ώρα ο γενικός δείκτης καταγράφει πτώση κατά 0,92% και διαμορφώνεται στις 790,54 μονάδες. Ο τζίρος ανέρχεται στα 19,40 εκατ. ευρώ.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας