Μολονότι οι άνθρωποι των «μπλε» δεν έχουν βρει ακόμα τον αντικαταστάτη του Αντόνιο Κόντε, φαίνεται πως έχουν εντοπίσει τον επιθετικό που επιθυμούν να εντάξουν το ρόστερ τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ειδικότερα, όπως υποστηρίζει η «Daily Telegraph», οι Λονδρέζοι έχουν βρει στο πρόσωπο του 29χρονου Πολωνού ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου τον εκλεκτό τους για την κορυφή της επίθεσης.
Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Τσέλσι αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του από τους «Βαυαρούς», οι οποίοι φέρονται να αξιώνουν ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσό για την παραχώρησή του που προσεγγίζει τα 100 εκατομμύρια λίρες.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.