Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταξίδια: Τα μυστικά της χειραποσκευής

Ταξίδια: Τα μυστικά της χειραποσκευής

Μάθε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τη χειραποσκευή σου, ώστε στο επόμενο ταξίδι να είσαι απολύτως «διαβασμένος»

Τα αεροπορικά ταξίδια μόνο με μία χειραποσκευή είναι απόλαυση. Δεν χάνεις τον χρόνο σου στο drop off των αποσκευών πριν την αναχώρηση και δεν περιμένεις για την παραλαβή της κατά την άφιξη στον προορισμό σου, κερδίζεις χρήματα καθώς η χειραποσκευή δεν χρεώνεται και πραγματοποιείς γρηγορότερα τις μετακινήσεις σου.

Μάθε, ωστόσο, όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για την χειραποσκευή σου ώστε στο επόμενο ταξίδι να είσαι απολύτως «διαβασμένος».

1. Μάθετε τα όριά σας. Προτού ταξιδέψετε, ενημερωθείτε από την αεροπορική εταιρεία για την πολιτική που εφαρμόζει σχετικά με τις χειραποσκευές και πακετάρετε ανάλογα.

2. Προμηθευτείτε την κατάλληλη αποσκευή. Βρείτε την κατάλληλη βαλίτσα και φροντίστε να είναι ελαφριά και από μαλακό υλικό. Έτσι, η ζωή σας θα γίνει πιο εύκολη, ειδικά αν τριγυρνάτε με τις ώρες στους… δρόμους.

3. Πακετάρετε φειδωλά. Δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις μαζί σου πράγματα που δεν θα χρειαστείς. Γράψε μια λίστα με τα απολύτως απαραίτητα και πακετάρισέ τα σωστά. Στον πάτο τα πιο βαριά και ογκώδη και πάνω πάνω τα πιο μικρά και ελαφριά.

4. Πακετάρετε έξυπνα. Βάλε τα ρούχα σου μέσα σε τσάντες συμπίεσης. Αφαιρούν τον αέρα και έτσι μπορείς να εξοικονομήσεις χώρο. Άφησέ τον ελεύθερο για την επιστροφή, καθώς όλο και κάτι θα ψωνίσεις.

5. Προσοχή στις «έξυπνες» συσκευές. Αν κουβαλάς μαζί σου smart συσκευές (tablet, ipad, laptop κλπ) φρόντισε να τις τοποθετήσεις πάνω πάνω στην αποσκευή σου, καθώς στον έλεγχο θα σου ζητηθεί σίγουρα να τις ανοίξεις.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024