Ο πολύβουος τίτλος δόθηκε από τον πολυτελή ταξιδιωτικό οδηγό «Luxury Travel Advisor», καθώς σε διαγωνισμό που έτρεξε διαδικτυακά το Anantara Kihavah συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από το κοινό που λατρεύει τα ταξίδια!

Λαμβάνοντας υπόψη την αισθητική και το σχεδιασμό του ξενοδοχείου, δεν είναι και πολύ δύσκολο να καταλάβουμε γιατί το Anantara Kihavah κέρδισε αυτόν τον τίτλο. Το εξωτικό θέρετρο αποτελείται από 80 ειδυλλιακές βίλες, τοποθετημένες γύρω από μια γαλάζια λιμνοθάλασσα, ενώ κάποιες άλλες είναι τοποθετημένες σε μια ήσυχη, ιδιωτική παραλία.

Το ξενοδοχείο έχει πολλούς λόγους να περηφανεύεται, ένας εξ’ αυτών είναι το υποθαλάσσιο εστιατόριό του, όπου οι καλεσμένοι του μπορούν να απολαύσουν την μαγεία του υδάτινου κόσμου και να τραβήξουν φωτογραφίες δίπλα σε θαλάσσιους οργανισμούς, κατά τη διάρκεια του δείπνου τους. Ακόμα οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν τα αστέρια με ειδικό αστρονόμο που μπορεί να επισκεφτεί την κάθε βίλλα, να κάνουν κρουαζιέρα μαζί με δελφίνια, να κολυμπήσουν με χελώνες και σαλάχια και να χαλαρώσουν στις αιώρες που είναι δεμένες στον Ινδικό Ωκεανό.

Δεν είναι τυχαίο πως για την κατασκευή αυτών τον ονειρικών βιλών έχουν συμμετάσχει βραβευμένοι καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και διακοσμητές ενώ το τροπικό θέρετρο ανανεώνει καθημερινά τους χώρους του, ώστε να το διατηρούν στην κορυφή των προτιμήσεων του ταξιδιωτικού κοινού.

Όλα τα παραπάνω  το καθιστούν Νο1 προορισμό, για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν εκτός από το να δουν από κοντά αυτόν τον επίγειο παράδεισο, να τον απαθανατίσουν κιόλας και να κάνουν τους φίλους τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να καίγονται από ζήλια.