Με απειλές για νέες επιθέσεις επανέρχεται η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» λίγες ώρες μόνο μετά την καταδρομική που πραγματοποίησε στο κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας.

«Το ισόγειο του συμβουλίου της επικρατείας ισοπεδώθηκε. Δώσαμε ένα μήνυμα σε όλα αυτά τα λαμόγια-δικαστές που συζητούσαν εκείνη την ώρα στον δεύτερο όροφο το πετσόκομα των συντάξεων. Είμαστε ικανοποιημένοι που με τις μικρές μας δυνάμεις γίναμε έστω και για μια στιγμή η φωνή των γερόντων.Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα…» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα, αναφερόμενο στη χθεσινή επίθεση.

Υπενθυμίζεται πως περίπου 70 μέλη πραγματοποίησαν ζημιές στην είσοδο που στεγάζονται τα γραφεία του Συμβουλίου της Επικρατείας σπάζοντας υαλοπίνακες και ρίχνοντας μπογιές. Αφού φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια, αποχώρησαν.

Την ώρα που επιτέθηκε η ομάδα των ατόμων στο ΣτΕ, δηλώνοντας στο φρουρό του κτιρίου ότι ήταν μέλη του Ρουβίκωνα, συνεδρίαζε στον δεύτερο όροφο του κτιρίου η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θέμα του ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου.

Διαβάστε επίσης: «Μαύρο» μέτωπο βίας και φασισμού απειλεί τη συνοχή της Ελλάδας