Άρση αναστολής διαπραγμάτευσης των ομολογιών της Sunlight
Υπενθυμίζεται ότι η διαπραγμάτευση των ομολογιών της εταιρίας ανεστάλη μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για λόγους προστασίας του επενδυτικού κοινού
Αίρεται από σήμερα 22 Μαΐου 2018 η αναστολή διαπραγμάτευσης των κινητών αξιών (ομολογιών) της Συστήματα Sunlight ΑΒΕΕ, μετά από σχετική ενημέρωση της εταιρείας.
Υπενθυμίζεται ότι η διαπραγμάτευση των ομολογιών της εταιρίας Συστήματα Sunlight ανεστάλη μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στις 2 Μαΐου 2018, για λόγους προστασίας του επενδυτικού κοινού και ομαλής λειτουργίας της αγοράς, προκειμένου ενημερώσει η εταιρεία το επενδυτικό κοινό για τις επιπτώσεις της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε τμήμα εργοστασίου της στην Ξάνθη, την 1 Μαΐου 2018.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας