Ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τις δηλώσεις του, όταν ρωτήθηκε για τους τερματοφύλακες, πως κάποιος είναι πιθανό να φύγει και κάποιος άλλος να έρθει είχε προϊδεάσει για ποιον χτυπούσε η… κουδούνα.

Ο Ρουμάνος δεν ανέφερε ονόματα κατά την προσφιλή του συνήθεια, όμως θεωρείται δύσκολο να φύγει από την ομάδα ο Γλύκος λόγω του τραυματισμού του (ποια ομάδα θα επενδύσει πάνω του)και πολύ περισσότερο ο Μάριος Σιαμπάνης. Σύμφωνα με όσα λέγονται στην Τούμπα, ο Ροντρίγκο Ρέι έχει ενημερωθεί από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ πως συζητούν με ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον στο πρόσφατο παρελθόν, είτε για τον δανεισμό του, είτε για την πώλησή του. Οι ομάδες αυτές προέρχονται από την Ευρώπη, αλλά και την Αργεντινή. Να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ είχε δαπανήσει το καλοκαίρι του 2017 περισσότερα από 1,7 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Ρέι.

Ο 28χρονος πορτιέρο έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια και στις τρεις διοργανώσεις και σύμφωνα με τα στατιστικά του έχει 29 αποκρούσεις, 49, κλεψίματα, 37 επεμβάσεις και 18 πάσες. Εφόσον δοθεί δανεικός ή πουληθεί, θα ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση ενός ακόμη γκολκίπερ. Πρώτη επιλογή είναι ο Σέρβος τερματοφύλακας της Ξάνθης Ζίφκο Ζίφκοβιτς που έχει (με οψιόν από την ακριτική ομάδα) ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο.