Ολυμπιακός: Ξεπέρασε τον Μπουρούση ο Πρίντεζης
Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού έγινε 3ος επιθετικός ριμπάουντερ των Πειραιωτών ξεπερνώντας τον Καρδιτσιώτη σέντερ
Μέσα από το χθεσινό παιχνίδι με την Κύμη, ο Γιώργος Πρίντεζης έφτασε σε ένα ξεχωριστό επίτευγμα, αφού έγινε ο 3ος στα επιθετικά ριμπάουντ στην ιστορία του Ολυμπιακού ξεπερνώντας τον Γιάννη Μπουρούση.
O εκ των αρχηγών των Ερυθρόλευκων έφτασε τα 342 ριμπάουντ, αφήνοντας τον διεθνή σέντερ στην 4η θέση με 341. Οι πρώτες δύο θέσεις της σχετικής λίστας ωστόσο είναι μακριά. Τις μοιράζονται οι παίκτες που συγκροτούσαν το δίδυμο των ψηλών της δεκαετίας του ’90. Ο Ντράγκαν Τάρλατς είναι 1ος με 569 και ο Παναγιώτης Φασούλας 2ος με 543 επιθετικά ριμπάουντ.
Ακόμη στο ματς με την Κύμη το Σάββατο, ο Πρίντεζης με τα τρία αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε, έφτασε 946 στη Stoiximan.gr Basket League και έγινε ο 18ος της σχετικής λίστας αφήνοντας πίσω του στα 943 τον Αντώνη Ασημακόπουλο.
- LIVE: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός
- Reuters: Εντοπίστηκε σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες της Κόρδοβα στην Ισπανία
- Ημέρα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: O απαγορευμένος διαφυλετικός έρωτας του για πρώτη φορά στο φως – Χαμένο home video
- Τυχεροπούλου: Ο πρώτος υπάλληλος του ΟΠΕΚΕΠΕ που αποκάλυψε τις παράνομες επιδοτήσεις, τιμωρήθηκε και τον απειλούσαν
- Άγρια δολοφονία στις φυλακές Κορυδαλλού – Νεκρός Αλβανός βαρυποινίτης
- Μπότες: Οι πιο ζεστές και στυλάτες επιλογές για να βγάλεις τον χειμώνα με άνεση


