«Αυλαία» με νίκη για τη Βαλένθια
Οι Σιμόνε Τζάτζα και Γκονσάλο Γκουέδες έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους
Με νίκη ολοκλήρωσε η Βαλένθια τις υποχρεώσεις της στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς οι «νυχτερίδες» κατέβαλαν στο «Μεστάγια» την αντίσταση της Λα Κορούνια με 2-1, στο πρώτο σημερινό παιχνίδι για την 38η και τελευταία αγωνιστική.
Οι Σιμόνε Τζάτζα και Γκονσάλο Γκουέδες έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, για να μειώσει ο -πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ- Λούκας Πέρεθ σε ένα αδιάφορο παιχνίδι. Και αυτό γιατί η μεν Βαλένθια είχε εξασφαλίσει την τέταρτη θέση και την έξοδο στους ομίλους του Champions League, η δε «Ντέπορ» είχε από καιρό υποβιβαστεί στη Segunda Division.
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (πέναλτι)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442