Κύπρος: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 18χρονο
Ένας 18χρονος μοτοσικλετιστής είναι το νέο θύμα της ασφάλτου σε οδική σύγκρουση που συνέβη 5 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό
Ένας 18χρονος μοτοσικλετιστής είναι το νέο θύμα της ασφάλτου σε οδική σύγκρουση που συνέβη 5 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ ο άτυχος 18χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό, αυτοκίνητο ενοικιάσεως που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε 44χρονος από την Ελλάδα, επιχείρησε στροφή δεξιά στη διασταύρωση με την οδό Ιερού Λόχου.
Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος», από την σύγκρουση ο 18χρονος έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ ο 44χρονος υπεβλήθη σε έλεγχο αλκοόλης όπου έδειξε 55mg αρχικά και 51mg τελική ένδειξη.
Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος 18χρονος που δεν έφερε προστατευτικό κράνος, οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς ασφάλεια.
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις
- Οι καύσωνες αυξάνουν τη τουριστική ζήτηση για «ψυχρούς προορισμούς»
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]




