Κάθε μέρα στο Ρέντη ο Φορτούνης, τι συζήτησε με τον Πέδρο Μαρτίνς
Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται καθημερινά στο Ρέντη και δουλεύει σκληρά, προκειμένου να είναι έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας – Τι ειπώθηκε στη συνάντησή του με τον Πέδρο Μαρτίνς
Είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ένας από τους παίκτες που ποντάρει πολλά πάνω τους ο Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα που χτίζει ο Πορτογάλος.
Ο Ιβηρας τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον Ελληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος σε μια σεζόν που δεν κύλησε όπως θα ήθελαν στο μεγάλο λιμάνι, κατάφερε να «γράψει» διψήφιο αριθμό σε γκολ και ασίστ. Συγκεκριμένα, έπαιξε συνολικά σε 37 παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα και είχε 11 γκολ, αλλά και 14 ασίστ.
Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η δήλωση του ‘Ομπλακ «ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί» δεν προκάλεσε έκπληξη. Ηδη, φεύγει και ο Αντουάν Γκριεζμάν
Με σχετική της ανακοίνωση, η Φενέρμπαχτσε ενημέρωσε το κοινό πως ανανέωσε το συμβόλαιό της με τη Euroleague, αφού αρχική συμφωνία εξέπνεε το καλοκαίρι.