Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
A1 Γυναικών: Νέος προπονητής του Ολυμπιακού ο Παντελάκης

A1 Γυναικών: Νέος προπονητής του Ολυμπιακού ο Παντελάκης

Ο Γιώργος Παντελάκης ήταν μέχρι πρότινος, συνεργάτης του Κώστα Μίσσα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και πλέον, προάγεται σε πρώτος προπονητής

Ο Γιώργος Παντελάκης, μέχρι πρότινος συνεργάτης του Κώστα Μίσσα, προήχθη σε πρώτος προπονητής στον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι «ερυθρόλευκοι».

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Θάνος Νίκλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών αναλαμβάνει ο Γιώργος Παντελάκης. Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στο προπονητικό τιμ των νταμπλούχων Ελλάδος από τη στιγμή της επανίδρυσης του τμήματος και πλέον θα είναι στο τιμόνι της ομάδας του Πειραιά.

Ο Παντελάκης προέβη σε δηλώσεις στο osfp.gr, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.

«Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ολυμπιακού και τον κ. Λεριώτη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και εύχομαι να δικαιώσω τις προσδοκίες της ομάδας για τη νέα σεζόν. Προερχόμαστε από την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτήν την τροχιά και την επόμενη σεζόν, αλλά να μην μείνουμε μόνο σε αυτό», ανέφερε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.

«Ο Ολυμπιακός είναι πρωταγωνιστής και για αυτό θέλουμε να είμαστε ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη και να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Το μόνο που μπορώ να πω από την μεριά μου είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας και να κάνουμε και πάλι περήφανο τον κόσμο μας. Τέλος θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω την Ελένη Καπογιάννη, τον Κώστα Μίσσα και τον Αντώνη Κουρμούλη, με τους οποίους συνεργάστηκα τις προηγούμενες σεζόν στον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024