Για την πορεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης συζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζοζέφ Ντολ, κατά τη συνάντησή τους στη βουλγαρική πρωτεύουσα.
Ιδιαιτέρως εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που είχε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.) Ζοζέφ Ντολ.
Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον κ. Ντολ στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.) στη Σόφια και συζήτησε μαζί του για την πορεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών