
Σχόλιο Άρη Ραβανού: Οι πολίτες είναι αλλού…
Ανάλυση στο in.gr
Πέρα από τη «βαριά πολιτική» στα οποία επικεντρωνόμαστε οι περισσότεροι δημοσιογράφοι, πολιτικοί και όσοι έχουν δημόσιο λόγο, υπάρχουν και τα προβλήματα του κόσμου, η καθημερινότητα, όπως σημειώνει ο πολιτικός συντάκτης Αρης Ραβανός.
Αυτή η καθημερινότητα επιδρά σημαντικά σε όλα τα επίπεδα και δημιουργεί αρνητικό κλίμα στην κοινωνία για το πολιτικό σύστημα, καθώς οι πολίτες είναι αλλού και επικεντρώνονται στην επιβίωσή τους.
Είναι ενδεικτικό, όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος, ότι η πλειοψηφία των πολιτών είναι απογοητευμένη, εμφανίζεται δυσαρεστημένη και από την κυβέρνηση και από την αξιωματική αντιπολίτευση και δείχνει ότι έχει χαθεί η ελπίδα.
- Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι 3-2: Ο Δαβίδ ήταν ψυχάρα, αλλά ο Γολιάθ… είχε Μέσι!
- Συρία: Παραπέμπονται στη δικαιοσύνη ύποπτοι για τη βία που ξέσπασε στη Σουέιντα
- Παραίτηση του πρωθυπουργού της Μολδαβίας Μοντεάνου στη δίνη σκανδάλων
- Πορτογαλία: 9 τραυματίες στις δασικές πυρκαγιές – Ζητά ενισχύσεις από Ευρώπη και Μαρόκο
- Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι εδώ: Ισοφάρισε την Αργεντινή, έσωσε τετ-α-τετ του Μέσι ο Βοζίνια! (vids)
- Περού: Ανακηρύχθηκε και τυπικά εκλεγμένη πρόεδρος η Κέικο Φουχιμόρι
