
Ντοστ για την επίθεση από οπαδούς: Δεν έχω λόγια, είμαστε σοκαρισμένοι
Ο Μπας Ντοστ χρειάστηκε να κάνει έξι ράμματα στο κεφάλι, καθώς χτύπησε όταν οι οπαδοί τον έριξαν στο πάτωμα του σπα κατά τη διάρκεια της χθεσινής (15/5) εισβολής στο προπονητικό κέντρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Χθες (15/5) το απόγευμα, περίπου 50 εξαγριωμένοι οπαδοί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και χτύπησαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο.
Ο Ολλανδός επιθετικός, Μπας Ντοστ, δέχθηκε μεγάλο μέρος της οργής τους, καθώς χρειάστηκε να κάνει έξι ράμματα στο κεφάλι, μετά από χτύπημα όταν οι οπαδοί τον έριξαν στο πάτωμα του σπα κατά τη διάρκεια της επίθεσης.
«Δεν έχω λόγια, δεν περίμενα αυτή την κατάσταση, ήταν κάτι που προκαλεί δυσφορία και είμαστε όλοι σοκαρισμένοι», ανέφερε ο Ντοστ στην ολλανδική AD. «Αυτό είναι ένα δράμα για όλους, είμαι άδειος», είπε.
Σημειώνεται πως ο Ντοστ ήταν ο πρώτος σκόρερ της Σπόρτινγκ στη φετινή Πριμέιρα Λίγκα με 27 τέρματα και δεύτερος συνολικά πίσω από τον Ζόνας της Μπενφίκα, ο οποίος είχε 34.
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- METEO: Στην Αίγινα έφτασε σε λίγες ώρες ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη
- Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Ζελένσκι: Οι Ρώσοι ετοιμάζουν νέα μαζική επίθεση πριν από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ


