Ντοστ για την επίθεση από οπαδούς: Δεν έχω λόγια, είμαστε σοκαρισμένοι
Ο Μπας Ντοστ χρειάστηκε να κάνει έξι ράμματα στο κεφάλι, καθώς χτύπησε όταν οι οπαδοί τον έριξαν στο πάτωμα του σπα κατά τη διάρκεια της χθεσινής (15/5) εισβολής στο προπονητικό κέντρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Χθες (15/5) το απόγευμα, περίπου 50 εξαγριωμένοι οπαδοί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και χτύπησαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο.
Ο Ολλανδός επιθετικός, Μπας Ντοστ, δέχθηκε μεγάλο μέρος της οργής τους, καθώς χρειάστηκε να κάνει έξι ράμματα στο κεφάλι, μετά από χτύπημα όταν οι οπαδοί τον έριξαν στο πάτωμα του σπα κατά τη διάρκεια της επίθεσης.
«Δεν έχω λόγια, δεν περίμενα αυτή την κατάσταση, ήταν κάτι που προκαλεί δυσφορία και είμαστε όλοι σοκαρισμένοι», ανέφερε ο Ντοστ στην ολλανδική AD. «Αυτό είναι ένα δράμα για όλους, είμαι άδειος», είπε.
Σημειώνεται πως ο Ντοστ ήταν ο πρώτος σκόρερ της Σπόρτινγκ στη φετινή Πριμέιρα Λίγκα με 27 τέρματα και δεύτερος συνολικά πίσω από τον Ζόνας της Μπενφίκα, ο οποίος είχε 34.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.