
Θεσσαλονίκη: 81χρονος ασελγούσε επί ένα χρόνο σε ανήλικη
Γείτονες αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά, παρακολουθώντας τις συχνές επισκέψεις του κοριτσιού στον ηλικιωμένο, και έτσι απευθύνθηκαν στην Αστυνομία που διερεύνησε την υπόθεση
Για κατ´ εξακολούθηση αποπλάνηση ανήλικης, η οποία δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατηγορείται άνδρας, 81 ετών, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε κατόπιν έρευνας αστυνομικών του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι διερεύνησαν καταγγελίες που έφτασαν στην υπηρεσία τους.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του ηλικιωμένου, για διάστημα μεγαλύτερο του ενός χρόνου, και ειδικότερα την περίοδο από το 2016 έως το Δεκέμβριο του επόμενου έτους, προέβη κατ´ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της 13χρονης -σήμερα – μαθήτριας.
Όπως έγινε γνωστό, οι πράξεις που του καταλογίζονται φαίνεται ότι λάμβαναν χώρα σε γραφείο που διατηρούσε ο ίδιος, στην περιοχή Ανάληψη της Θεσσαλονίκης, και πάντα με οικονομικά ανταλλάγματα.
Γείτονες αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά, παρακολουθώντας τις συχνές επισκέψεις του κοριτσιού στον ηλικιωμένο, και έτσι απευθύνθηκαν στην Αστυνομία που διερεύνησε την υπόθεση.
Η σχηματισθείσα δικογραφία διαβιβάζεται στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή προκειμένου ο κατηγορούμενος να απολογηθεί ενώπιόν του.
- Η ΕΛΑΣ για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στον ΠΙΣ: Η νομιμότητα δεν αποκαθίσταται με πολιτικούς διορισμούς
- Αλβανία: Βουλευτής αρπάζει απόρρητο έγγραφο για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ – Υπάλληλος τον καταδιώκει και πέφτει από τις σκάλες
- Εθνική Ιταλίας: Παραιτήθηκαν Μαλντίνι και Λεονάρντο 10 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους!
- Κριστιάνο Ρονάλντο: Hθοποιός, παραγωγός, δισεκατομμυριούχος – Με τον Τιερί Ανρί στη νέα δραματική σειρά Day 1s
- Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρός πατέρας δύο παιδιών, έπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα – To αποχαιρετιστήριο μήνυμά του
- Στο μικροσκόπιο του ελληνικού FBI σχέδιο επίθεσης με χειροβομβίδα στην Αθήνα – Το ψευδώνυμο «Dragon» και οι οδηγίες


