Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H ελληνική αρχιτεκτονική στα καλύτερά της

H ελληνική αρχιτεκτονική στα καλύτερά της

Η «Επετηρίδα Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2018», η ένατη στη σειρά, έχει ως σκοπό να καταστήσει εύκολα προσβάσιμη μια σύνοψη της αρχιτεκτονικής δημιουργίας των τριών τελευταίων ετών και να αποτελέσει μια χρήσιμη έκδοση αναφοράς για τον ενεργό αρχιτέκτονα

Η ετήσια Ειδική Έκδοση «Επετηρίδα Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2018» μόλις κυκλοφόρησε και παρουσιάζει τα 100 καλύτερα έργα και μελέτες της τελευταίας τριετίας, για τα οποία εργάστηκαν περισσότεροι των 540 αρχιτεκτόνων. Ως συνέχεια των Βραβείων ΔΟΜΕΣ 2018, τα έργα της Επετηρίδας επιλέχθηκαν από την ίδια κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους διεθνούς κύρους αρχιτέκτονες κκ. Alexander Brodsky – Ρωσία, Gonçalo Byrne – Πορτογαλία και Jürgen Mayer – Γερμανία.

Η «Επετηρίδα Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2018», η ένατη στη σειρά, έχει ως σκοπό να καταστήσει εύκολα προσβάσιμη μια σύνοψη της αρχιτεκτονικής δημιουργίας των τριών τελευταίων ετών και να αποτελέσει μια χρήσιμη έκδοση αναφοράς για τον ενεργό αρχιτέκτονα. Τα έργα και μελέτες που συμπεριλαμβάνονται είναι παραδειγματικά και αφορούν σε ένα ευρύ πεδίο οικοδομικής δραστηριότητας. Πιο συγκεκριμένα φιλοξενούνται κτήρια κατοικίας (μονοκατοικία, πολυκατοικία και συγκροτήματα), κτήρια γραφείων, καταστήματα, ξενοδοχεία, ανακαινίσεις, δημόσια κτήρια και επεμβάσεις στον δημόσιο χώρο. Η παρουσίαση των έργων είναι αναλυτική με κατόψεις, όψεις, τομές και φωτογραφίες, καθώς και με κείμενα των δημιουργών τους.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024